2017. december. 15. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2017. december. 15. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2017. november. 20.

A Lelkipásztori Napok alkalmával a résztvevők csoportbeszélgetéseket folytattak: a papság; aztán az ifjúságot; a felnőttek, családok örömeit és nehézségeit; illetve a betegség, az idős kor sajátosságait élő vagy magukhoz közel érző hívek, összesen négy csoportban. Konklúziókként  hálaadó- és kérő imákat fogalmaztak meg, ezeket most közzétesszük.

2017. november. 20.

Ma is kérhetjük Szent Erzsébet közbenjárását, hogy legyen bátorságunk megtenni, amit ő is tett – mondta Barta Barnabás a Hildegárda templommal szembeni szobornál tartott megemlékezés alkalmával.

2017. november. 17.

Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe lesz november 19-én, vasárnap, amikor az egyházmegye három pontján is búcsút ünnepelnek.

2017. november. 14.

Árpád-házi Szent Erzsébet napján közös imára hívják a szegényekkel közösséget érzőket a Hildegárda templommal szembeni szoborhoz, majd ételosztást tartanak Szatmárnémeti több pontján.

2017. november. 13.

Az Országos Katolikus Ifjúsági Találkozó (OKIT) önkénteseinek első csoportját képezték november 11-én, a Szent István-teremben.

2017. november. 3.

Ne éljünk úgy, mint akinek nincsen reménye, a mi életünk az Isten életéből van - mondta Istvánfi Szilárd, a Halottak napján, a híd melletti temető kápolnájában bemutatott szentmise prédikációjában.