2017. december. 15. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2017. december. 15. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2017. október. 12.

A megmaradás-megtartás céljának megvalósításáért, Szatmárnémetiben a Szent Alajos Konviktus is tesz - több beszédben is megjelent a gondolat az épület átadásának ünnepségén, csütörtökön.

2017. október. 11.

Valós közösségi igényre válaszoltak, amikor létrehozták a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum szakosztályait - az ezeknek helyet adó épület megáldására október 13-án kerül sor.

2017. október. 10.

Pénteken este hattól tartják a nagykárolyi Fatimai Szűz Mária templom búcsúját, száz évvel az utolsó fatimai jelenést, a napcsodát követően.

2017. október. 10.

Átfogó felújításon átesett Szent Alajos Konviktus fogadta a bentlakó diákokat idén ősszel - csütörtökön ünnepélyes keretek között áldja meg az otthont nyújtó épületet Schönberger Jenő püspök.

2017. október. 4.

A feszültség-teli személyes helyzetek kezelésére ismertek meg módszereket a Püspökség világiak irodája által, szeptember végén-október elején szervezett képzésen részt vett személyek.

2017. október. 2.

Dr. Báder Tibor gyermekkorában találkozott Boldog Scheffler Jánossal, de a fordulatos életű régész ma is meghatódottan emlékezik vissza arra a bizonyos napra.