2024. mai. 5. Felicitam pe cei cu numele !
2024. mai. 5. Felicitam pe cei cu numele !
2018. iulie. 3.

Directorul șef al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare, dr. Ladislau Lang a predat conducerea instituției părintelui Pr. Ioan Roman, fostul decan de Baia Mare fiind așadar noul lider al organizației.

2018. iunie. 9.

În ziua sărbătorii Inimii lui Isus, pe 8 iunie, comunitatea catolică din Baia Mare a felicitat-o pe Sora Rosalba, care a împlinit cincizeci de ani în viață consacrată.

2018. iunie. 6.

Vineri în Curtuișeni, Tarna Mare şi Tisa se va celebra hramul bisericilor cu titlul Inima lui Isus, iar duminică, în centrul vechi al municipiului Satu Mare va avea loc hramul Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare.

2018. mai. 30.

Hramul Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare va fi precedată cu celebrarea novenei în cinstea Preasfintei Inimi a lui Isus.

2018. mai. 23.

În așteptarea tinerilor din toată țara, care vor veni la Întâlnirea Națională a Tinerilor Catolici (INTC) în Satu Mare, tineretul Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare se prezintă într-un scurt video, amintind și programele pe care biroul pentru tineret le organizează.

2018. mai. 17.

Relicva Sfântului Anton de Padova era vizitată pe tot parcursul zilei de enoriaşi, care aşteptau în rânduri să ajungă la acesta şi să o poată atinge.

Anul tematic:

Viaţă în spiritualitate: