2019. december. 14. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2019. december. 14. Köszöntjük nevű látogatónkat.

Felelősségünk saját életünkért

2019. június. 24.

Az evangélium szellemében történő személyiségfejlesztésre ad lehetőséget a július 2-a és 6-a között megrendezésre kerülő lelkigyakorlat.

Loyolai Szent Ignác, a jezsuita rend alapítója felismerte, hogy a keresztény élethez lényegesen hozzátartozik az evangéliumok szellemében történő személyiségfejlesztés. Lelkigyakorlataiban olyan utat ajánl, amelyen járva a Krisztus tanítványaként élő ember egyre inkább felelősséget vállal saját életéért.

Ennek az útnak a megismerésére hív a Világiak Irodája szervezésében július 2-a és 6-a között Erdődhegyen megvalósuló lelkigyakorlat. A résztvevők a Szentírást olvasva, egyéni imáikban és csoportos gyakorlatokban olyan témákat is elmélyítenek majd, mint az élet alapja, krízisek, a megtérés ideje és Jézus követése. Az Irene Luster-Haggeney nővér kísérésével megvalósuló lelkigyakorlatra szeretettel várják mindazokat, akik már ismerik a szentignáci lelkiséget, illetve azokat is, akik most ismerkednének meg a személyiségfejlesztésnek ezzel az útjával. A részvételi szándékot a 0261 715 011-es vagy a 0757 050 923-mas telefonszámokon jelezhetik.

Korábbi kép