2019. október. 15. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2019. október. 15. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2019. október. 6.

Az idősek jelenlétében és az idősekért bemutatott szentmisében Schönberger Jenő püspök arra kérte híveit, hogy türelemmel, szeretettel és imával éljék hasznos idejüket.

2019. szeptember. 30.

Ünnepi szentmisét mutat be Schönberger Jenő püspök október 5-én, szombaton, Szatmárnémetiben, az idősek világnapjához kapcsolódva.

2019. február. 12.

Tanuljanak Jézustól szelíden, alázattal és türelemmel szenvedni - kérte a betegektől, világnapjukon Lieb József tiszteletbeli kanonok a székesegyházban bemutatott püspöki szentmise szentbeszédében.

2019. február. 6.

Szűz Mária Lourdes-i jelenése emléknapján, február 11-én a szatmárnémeti székesegyházban mutatnak be szentmisét a betegekért és a betegekkel.

2018. november. 19.

Amikor segítünk, valami kölcsönös adás és kapás történik, de valamilyen nagyon mély szinten - mondta Solomalyer Sándor plébános a Szent Erzsébet-napi megemlékezésen.

2018. november. 17.

Ahonnan jön a belső, mély istentapasztalat, onnan jön az intuíció, az ötlet, a kreatív gondolat is - mondta Dr. Csókay András idegsebész a püspöki palotában rendezett Keresztény orvosok találkozóján, szombaton.