2019. augusztus. 19. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2019. augusztus. 19. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2019. február. 12.

Tanuljanak Jézustól szelíden, alázattal és türelemmel szenvedni - kérte a betegektől, világnapjukon Lieb József tiszteletbeli kanonok a székesegyházban bemutatott püspöki szentmise szentbeszédében.

2019. február. 6.

Szűz Mária Lourdes-i jelenése emléknapján, február 11-én a szatmárnémeti székesegyházban mutatnak be szentmisét a betegekért és a betegekkel.

2018. november. 19.

Amikor segítünk, valami kölcsönös adás és kapás történik, de valamilyen nagyon mély szinten - mondta Solomalyer Sándor plébános a Szent Erzsébet-napi megemlékezésen.

2018. november. 17.

Ahonnan jön a belső, mély istentapasztalat, onnan jön az intuíció, az ötlet, a kreatív gondolat is - mondta Dr. Csókay András idegsebész a püspöki palotában rendezett Keresztény orvosok találkozóján, szombaton.

2018. október. 22.

A beteg embert reménytelenségében, egyedüllétében, magányában a Mindenható sokszor észrevehetetlen szeretete veszi körül - hangzott el az önkéntes beteglátogatók szombati találkozóján.

2018. október. 6.

Amikor ez a világ teljesen idegen lesz számodra, lelked mélyén érezd meg azt, hogy Jézus találkozni akar veled – kérte Lieb József tiszteletbeli kanonok a hívektől az idősek világnapja alkalmából, a Székesegyházban bemutatott szentmisén.