2020. július. 10. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2020. július. 10. Köszöntjük nevű látogatónkat.

Lelkigyakorlat otthon, egyénileg, de közösségben

2020. június. 23.

Interneten lehet majd csatlakozni a Világiak Irodája által szervezett lelkigyakorlathoz, amelyen közös imára és személyes beszélgetésekre is lehetőség nyílik.

A Szatmári Római Katolikus Püspökség világiak irodája, Kujbus Márta referens szervezésével szemlélődő lelkigyakorlatra hívja az érdeklődőket július 1–5. között. A lelkigyakorlat kísérője Pakot Géza SJ, a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum spirituálisa lesz. A jelentkezők a járvány miatti korlátozások okán otthonról csatlakozhatnak majd, virtuális térben kapcsolódva a közösséghez. Fizikai térben tehát nem lesznek egymáshoz közel a résztvevők, lelkiekben azonban igen – üzenik a szervezők. Naponta írásban kapják a lelkigyakorlathoz tartozó impulzusokat, és mind, egy adott időben végzik szemlélődő imájukat – két egységben délelőtt és két egységben délután. A lelkigyakorlathoz tartozik továbbá a nap déli és esti áttekintése, valamint a kísérővel történő személyes beszélgetés a lelkigyakorlat folyamatáról.

A jelentkezni vágyókat kérik a 0261-715011-es telefonszámot tárcsázzák. A telefonbeszélgetés során további információkat kaphatnak a lelkigyakorlatról.

Archív felvétel