2019. március. 23. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2019. március. 23. Köszöntjük nevű látogatónkat.
2019. február. 17.

A Szűzanya lelki középpontjában az Úr Jézus, Isten akarata állt – emlékeztette lelki napjukon a Mária Légió „Keresztények segítsége” Regia tagjait Schönberger Jenő püspök.

2019. február. 16.

Legyetek bátrak megszólítani társaitokat, merjetek őszinték lenni, ne féljetek attól, hogy sebezhetők lesztek, ha megosztjátok gondolataitokat – mondta a hitmélyítő találkozók csoportvezetőinek Schönberger Jenő püspök.

2019. február. 12.

Tanuljanak Jézustól szelíden, alázattal és türelemmel szenvedni - kérte a betegektől, világnapjukon Lieb József tiszteletbeli kanonok a székesegyházban bemutatott püspöki szentmise szentbeszédében.

2019. február. 12.

Az igazi barátságok keresésére és értékelésére buzdította a fiatalokat Veres Attila felsőbányai plébános az egyházmegyei ifjúsági csoportvezetők téli találkozóján.

2019. február. 10.

Ez a kereszt arra hívja fel figyelmünket, higgyünk az evangéliumban, éljük meg a hitünket és merjünk róla tanúságot is tenni – mondta Schönberger Jenő püspök az Eukarisztikus Kongresszus keresztje mellett vasárnap, a székesegyházban.

2019. február. 7.

A Lourdes-i Szűzanyát különös tisztelet övezi Szaniszlón, ahol az ünnep alkalmával minden évben úgynevezett kisbúcsút tartanak.